Edirne Olimpik Yüzme Havuzu'nda adrenalin yükseliyor! Bugün başlayan Serbest Dalış Havuz/İndoor Büyükler Türkiye Şampiyonası, Gençler ve Masterlar Bireysel Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri bugün başladı.

Dört gün boyunca devam edecek olan bu müsabakalara, 86 sporcu, 12 kulüp ve 7 ilin temsilcisi katılıyor. Edirne'nin ev sahipliğinde gerçekleşen bu şampiyona, ülkenin dört bir yanından gelen sporcuların mücadele dolu performanslarıyla dolup taşıyor.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcular, serbest dalışın heyecan verici dünyasında kıyasıya bir rekabete girişiyor. Hem bireysel hem de takım olarak mücadele eden sporcular, en iyi performanslarını sergileyerek zirveye ulaşmak için ter döküyor.

11 Mayıs Cumartesi günü sona erecek olan bu muhteşem etkinlikte, sporcular sadece kendi limitlerini değil, aynı zamanda Türkiye'nin yüzme sahnesindeki gücünü de ortaya koyuyorlar. Biz de tüm sporculara başarılar diliyor, bu mücadele dolu günlerin onlara zaferler getirmesini temenni ediyoruz!