Edirne Valiliği himayesinde ve Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün koordinesiyle yürütülen Yaz Mahalle Ligi Futbol Turnuvası'nın büyük finali sona erdi. 20 mahalleden 300 sporcunun katılımıyla gerçekleşen bu heyecan dolu turnuvada, 1 ay boyunca kıyasıya mücadelelere tanıklık ettik.

Turnuvanın birincisi Sarıcapaşa Mahallesi Muhtarlığı olurken, ikinciliği Şükrüpaşa Mahallesi Muhtarlığı ve üçüncülüğü Talatpaşa Mahallesi Muhtarlığı elde etti. Tüm mahalle takımlarını başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Ödül töreni, Edirne Valisi Yunus Sezer, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kazananlara ödülleri, bu değerli isimler tarafından takdim edildi. Tören, hem sporcular hem de tüm katılımcılar için unutulmaz anlara sahne oldu. Turnuvaya katılan herkesi bir kez daha tebrik ediyoruz!

Turnuvaya katılım sağlayan ve sporun birleştirici gücünü sahada gösteren tüm sporcularımızı yürekten kutluyoruz. Sporun ve kardeşliğin kazandığı bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederiz!