Paralimpik oyunlarda Türkiye'yi temsil edecek Milli kürekçilerimiz Yiğit Doğukan Bozkurt ve Nurşen Şen, antrenörleri Orkun Pelvan ve Nisa Arıcı ile birlikte, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Selim AK’ı ziyaret etti.  İl müdürümüz, sporcularımıza, Dr. Osman Aşkın Bak tarafından gönderilen anlamlı hediyeleri takdim etti. 

Karışık iki çifte kategorisinde yarışacak olan sporcularımız, 28 Ağustos'ta başlayacak Paralimpik Oyunlar öncesinde Meriç Nehri'nde yoğun bir hazırlık süreci geçiriyor. Antrenörleri gözetiminde yapılan çalışmalar, sporcularımızın performansını en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

Yeni Parkur, Büyük Kazanım

Sporcularımız, Edirne'de yeni inşa edilen parkurun önemine dikkat çekerek, "Bu parkur bizim için çok büyük kazanımları beraberinde getirdi. Türkiye açısından önemli bir gelişim bu. Yıllardır özlemini çektiğimiz, başka ülkelerde görüp hayranlık duyduğumuz bir parkura nihayet kavuşmuş olduk. 2 bin 200 metrelik sakin suyu olan, rüzgarı çok az ve yarışmak için ideal bir ortam sağlayan bu parkur, çalışmalarımızda büyük katkı sağladı" ifadelerini kullandı.

Başarı Dilekleri

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Selim AK, 30 Ağustos - 3 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek paralimpik kürek müsabakalarında yarışacak olan sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diledi. İl Müdürümüz, "Bu zorlu mücadelede tüm ekibimize yürekten destek veriyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden eminiz" diyerek, sporcularımıza moral verdi.

Paralimpik Oyunlar için Hazırız!