Okul Sporları 3x3 Basketbol Yıldız Kız-Erkek Grup Müsabakaları, Mimar Sinan Spor Salonu'nda nefes kesen karşılaşmaların ardından son buldu. Bu müsabakalar, genç sporcuların yeteneklerini sergilediği ve rekabetin doruk noktasına çıktığı bir platform oldu.

Sporcular, sahadaki performanslarıyla göz doldururken, seyirciler de müsabakalar boyunca heyecan dolu anlar yaşadılar. Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde İl Müdürümüz Selim AK dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Yıldız Kızlar 3x3 Basketbol müsabakalarında zorlu mücadelelerin yaşandığı bir serüvenin sonunda dereceye giren okulların sıralaması şu şekilde şekillendi:

1.İstanbul Emine – İbrahim Pekin Ortaokulu

2.Edirne Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

3.Edirne Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu

4.İstanbul İbrahim Koçaslan Ortaokulu

Öte yandan, Yıldız Erkekler 3x3 Basketbol müsabakalarında da mücadele kıran kırana geçti ve en iyi olanlar şu şekilde belirlendi:

1.Özel Çanakkale Bahçeşehir Ortaokulu

2.İstanbul FMV Özel Erenköy Işık Ortaokulu

3.Edirne Bahçeşehir Ortaokulu

4.Kocaeli Şehit Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu

Bu önemli başarıya ulaşan okullarımızı ve sporcularımızı yürekten tebrik ediyor, 5-7 Mayıs tarihlerinde Mardin ilinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda da aynı başarıyı sürdürmelerini diliyoruz. Okul sporları, gençlerimizin sağlıklı bir şekilde büyümesine katkı sağlarken, onların yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyor. Geleceğimizin teminatı olan genç sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz