Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen Mahalle Ligi projesi, sporla tanışmamış gençleri spora ve sosyal etkileşime kazandırmayı, özgüvenlerini arttırmayı ve iletişim becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda düzenlenen Futbol Küçük Erkekler Finali, Şükrü Paşa Atletizm Sahasında büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Valimiz Sayın Yunus Sezer'in de katılım sağladığı final müsabakalarında, öğrencilerimiz heyecan dolu anlar yaşadılar. Mahalle Ligi projesi kapsamında merkez ve ilçelerde 21 ilkokul ve 20 ortaokuldan öğrenciler arasından oluşturulan takımlar, sporun keyfini bir arada yaşadılar.

Vali Sezer, final maçlarını öğrencilerle birlikte izleyerek gençlerimize destek oldu. Şampiyon olan ve dereceye giren tüm takımlara ödüllerini takdim eden Vali Sezer, gençlerin başarılarına ve spor tutkularına olan desteğini bir kez daha gösterdi.

Mahalle Ligi projesi, gençlerin sosyal yaşama aktif katılımlarını teşvik ederken, onların spor yapma alışkanlıklarını arttırarak sağlıklı bir yaşam tarzına yönlendiriyor. Projeye katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür ediyor, gençlerimizin spora olan ilgisinin artarak devam etmesini diliyoruz.