2023-2024 Okul Sporları 3x3 Basketbol Genç A Erkek Müsabakaları, Mimar Sinan Spor Salonu'nda muhteşem bir atmosfer eşliğinde gerçekleşti. Sona eren bu heyecan dolu turnuvada, genç sporcuların gösterdiği performans ve mücadele azmi inanılmazdı.

Turnuvanın erkekler zirvesinde yer alan TED Koleji Anadolu Lisesi, üstün performansıyla birinci sırayı elde etti. İlhami Ertem Anadolu Lisesi ise ikinci sırayı alırken, Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü, Edirne Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi ise dördüncü sırayı elde etti.

Aynı şekilde, Basketbol 3x3 Genç A Kız Müsabakaları da büyük bir coşkuyla tamamlandı. Özel Edirne Filiz Anadolu Lisesi, gösterdiği üstün performansla birinci olarak zirveye ulaştı. Şehit Yıldız Gürsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ise ikinci sırayı alarak turnuvayı tamamladı.

Dereceye giren tüm okulları ve sporcuları gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu müsabakaların genç sporcular için sadece bir başlangıç olduğuna inanıyor ve gelecek yıllarda daha büyük başarılara imza atmalarını umuyoruz.