2023-2024 sezonunda Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Yurtlar Arası Futbol Turnuvası, 6 farklı yurttan toplamda 121 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Bugün oynanan final maçlarıyla birlikte şampiyon belli oldu.

Final mücadelesi  Keşan Gazi Evrenos Yurdu ile Sultan Çelebi Mehmet Yurdu arasında gerçekleşti. Heyecan dolu mücadelede normal süre 2-2 eşitlikle sonuçlanınca, penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucunda galip gelen taraf Sultan Çelebi Mehmet Yurdu oldu.

Diğer final maçlarından biri olan Sultan 2. Murat Yurdu ile Uzunköprü Yurdu arasındaki karşılaşmada üstün bir performans sergileyen Uzunköprü Yurdu, rakibini 3-0 mağlup ederek birinci oldu.
Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi. İl Müdürümüz Selim Ak, birinci olan takıma kupasını takdim ederek başarılarını kutladı.

Maçlar sonucunda dereceye giren takımlar şu şekilde sıralandı:
1. Sultan Çelebi Mehmet Yurdu
2. Gazi Evrenos Yurdu
3. Uzunköprü Yurdu
4. Sultan 2. Murat Yurdu

Bu büyük başarıya imza atan yurt takımlarını gönülden tebrik ediyor, turnuvaya katılan tüm öğrencilere ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Sporun birleştirici gücünü ve kardeşlik duygusunu en güzel şekilde yansıtan bu turnuva, gençlerin sağlıklı bir şekilde rekabet etmelerine ve dostluklarını pekiştirmelerine katkı sağladı. Gelecek yıllarda daha nice heyecanlı turnuvalarda buluşmak dileğiyle!