Milletin bağımsızlığını, vatanın bölünmez  bütünlüğünü korumak için kendi hayatlarını  bir an bile  düşünmeden ortaya koyan ,fedakarlığın timsali kahramanlarımızdır Gazilerimiz…  
Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın  vatan haline dönüşmesi ,  vatanımızın  istiklali ve istikbali ,  şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir.
Milletimiz, tarihin her döneminde tüm zorluklara karşı bağımsız yaşamayı, bağımsızlığını kanı ve canı pahasına korumayı ilke edinmiştir. Dün bugün  milletimizi esaret altına almak isteyen şer odakları karşılarında ,  vatan ve millet için canını silahlara, bombalara karşı siper eden  kahraman milletimizi bulmuşlardır . Bu minvalde  gazilerimizin  kadın ,çocuk ,yaşlı ,polis ,asker  milletin her kademesindeki mevcudiyeti , bu ruhun teminatıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle Vatan savunmasını, fedakarca en iyi şekilde yerine getiren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete göç etmiş şehit ve gazilerimizi anarken hayatta olan tüm gazilerimize sağlık diler,  minnet ve şükranlarımı  sunarım.