SEM 2024 SEZON BAŞVURULARI

07.08.2024

Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvurular, veliler tarafından matbu dilekçe ile il müdürlüklerine yapılacak ve il müdürlükleri bu başvuruları genel müdürlüğe iletecektir. Başarılı sporcuların dilekçelerini teslim edebilecekleri son tarih 28 Ağustos 2024 saat 17:30'dur. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Matbu dilekçe ekte sunulmuştur.

Mevcut Sporcu Değerlendirme Dilekçesi

Mevcut sporcuların değerlendirilmesi için son tarih, 24-25 Ağustos 2024 tarihlerinde İzmir'de düzenlenecek olan Olimpik Deneme Yarışmasıdır. Talimatta belirtilen yarışmalarda:

1.Barajı geçen,

2.Türkiye Şampiyonasında ilk üçe giren,

3.Milli takımda yarışmış olan sporcular,

ekte yer alan matbu dilekçeyi doldurup gerekli ekleri ile birlikte bulundukları ilin koordinatörüne ve il müdürlüğüne teslim edeceklerdir. Mevcut sporcu değerlendirme dilekçesinin son teslim tarihi 28 Ağustos 2024 saat 17:30'dur. Bu tarihten sonra teslim edilen dilekçeler kabul edilmeyecektir. Matbu dilekçe ekte sunulmuştur.

Başvuruların Elektronik Ortamda Yapılması

Bolu, Samsun, İzmir ve Karaman illerinde yapılan yarışmalarda barajı geçen (Bolu'da ilk 20 içinde olan) sporcuların başvuruları, 09-22 Eylül 2024 tarihleri arasında e-devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemi SEM başvuruları ekranından yapılacaktır.

 

Başarılı sporcu alım dilekçesi

Barajı geçen mevcut sporcu dilekçesi