Kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi'nin 95'nci yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

95 yıl önce kazanılan bu zafer; aziz milletimizin vatanına duyduğu sevginin ne denli güçlü olduğunu göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk  30 Ağustos zaferinin önemini şu ifadelerle vurgulamıştır. Milletimiz davranışlarında ve gayretlerinde sarsılmaz bir bütünlük gösterdiği için başarılı olmuştur. Ordumuzun fedakârane ve cansiperane gayretiyle milletimiz, tarihin nadir kaydettiği bir zafer kazanarak sevgili yurdumuzu kurtarmıştır.”

Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95.yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu vatan uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.