İstanbul Arnavutköy 2017 Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası Türkiye Şampiyonu olan  Edirne Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürlüğü sporcuları Eren Baki DOĞAN , Türkiye 5.si Ayberk Çelik, Türkiye 7.si  Gökberk YILDIRIM,  15 Temmuz Şehitleri Anma Yıldızlar ve 15 yaş alti ferdi Halter Türkiye Şampiyonası'nda yine İl Müdürlüğü sporcuları Türkiye 2.si Ayşenur KORUBEYİ, Türkiye 3. Bahar KORUBEYİ ve beraberinde sporcular Edirne Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürü Serhat OCAK’ı makamında ziyaret ettiler.
İl Müdürü OCAK,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporcuların  büyük başarılarından dolayı gurur duyduklarını ifade etti. “Ülkemizde yapılan şampiyonalarda İlimizi başarıyla temsil eden ve elde ettikleri derecelerle bizleri gururlandıran ve üst üste Şampiyon  olan sporcularımız  ile ne kadar gurur duysak azdır. Kendilerini can-ı yürekten kutluyor, başarılarının artarak sürmesini diliyorum. Edirne’nin sporda hak ettiği başarı ivmesini yakalaması için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye kararlıyız. Siz değerli şampiyon sporcularımızın şahsında vurgulamak istiyorum ki, elde ettiğimiz bu başarılarla Edirne ilimizin  spordaki başarı çıtasını çok daha yükseklere taşımalıyız” dedi.
Edirne’nin birçok alanda olduğu üzere, sporda da çok zengin bir potansiyel taşıdığına dikkat çeken OCAK, sahip olunan bu potansiyelin değerlendirilmesi için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ve sportif başarı çıtasının daha da yükseklere taşınması için, tüm imkânların seferber edilmesi gerektiğine dikkat çekti.