Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından 15 Haziran 2017 tarihinde Süloğlu ilçemizde Belediye Meydanı önünde Ramazan ayına özel etkinlikler gerçekleştirdik. Süloğlu Kaymakamımızın da teşrifleriyle gerçekleştirilen etkinliklerde gençlerin ve çocukların ilgisi görülmeye değerdi.

Huzurun, bereketin, yardımlaşmanın, maneviyatın en güzel örneklerinin yaşandığı bin aydan daha hayırlı, on bir ayın Sulatanı Ramazan ayında, iftardan sonra ilçelerdeki halkımızın bir araya gelerek eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak, eski Ramazanlardan bir demet güzel tat bırakmak için düzenlediğimiz etkinlikler, halkımız tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır.

Geleneksel Türk Tiyatrosundan Karagöz-Hacivat, Kavuklu- Pişekar, Meddah vb. ortaoyunu gösterilerine genç nesle gösterebilmek ve halkımıza güzel saatler gerçekleştirmek için, Gençlik Merkezimize gelen gençler tiyatro eğitimi almakta ve aldıkları eğitimler neticesinde ustalıkla sahne performansları sergilemektedirler.

 #MerkezimdeRamazan projesi kapsamında gençlik merkezi olarak ilçelerde ilimizin işlek yerlerinde Ramazan eğlenceleri düzenlemeye devam ediyoruz. Proje kapsamında iftar sofraları, Kuran-ı Kerim tilavetleri, hasbihaller, dualar, orta oyun gösterileri vb. birçok etkinlikle Ramazan ayını dolu dolu geçiriyoruz.