Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençlik Merkezi Günleri”  18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında Ankara’da Congresium Kongre ve Gösteri Merkezinde gerçekleştirildi.  Organizasyonda 81 il tarafından açılan stantlarda gençlik merkezlerinde üretilen eserler ile yöresel ürünler sergilendi. Gençlik Merkezleri tanıtım günlerinde Edirne Gençlik Merkezi standımız ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Standımızda ilimizi ve Gençlik Merkezimizi tanıtan yöresel yiyecekler ve materyaller sergilendi. Ziyaretçilere meyve sabunu, badem ezmesi, kavala kurabiyesi, aynalı süpürge vb. ikramlar ve hediyelik eşyalar dağıtıldı. Standımızı ziyaret eden misafirlerimize meyve sabunu yapımı anlatıldı ve ebru çalışmaları yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ, Gençlik ve Spor Müsteşarımız Faruk ÖZÇELİK, Milletvekilleri, Genel Müdürlerimiz, Genel Müdür Yardımcılarımız, Daire Başkanlarımız, standımızı gezen başlıca ziyaretçilerimiz arasındaydılar. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ Gençlik Merkezimiz ve sergilediğimiz çalışmalar  hakkında bilgi alarak hatıra fotoğrafları çektirdi.

İlimiz ve 80 İlde faaliyet gösteren Gençlik Merkezlerinin, yürütmekte olduğu proje ve faaliyetler ile illerinin kültürel özelliklerini tanıtıldığı programda sergi, konser ve sportif aktiviteler de gerçekleştirildi. Konserde Uğur IŞILAK, Murat KEKİLİ ve 7 bölgeden 7 Gençlik Merkezi üyesi sahne aldı. Marmara Bölgesini temsilen Gençlik Merkezi üyemiz türküler söyledi.  

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından 18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium fuar merkezinde düzenlenen organizasyon kapanış programı ile son buldu.