Cumhuriyetimizin kurucusu,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 76. yıl dönümünde, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ileri görüşlülüğü, askeri dehası, devlet adamlığı ve Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesine yükseltmesi ile büyük bir lider olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını anlamak, onların fikir ve düşüncelerini, ilke ve devrimlerini, kavrayıp tatbik etmekle  mümkün olacaktır. 10 Kasım Türk Milleti için; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, sahip olduğu milli ve manevi değerlere sahip çıkarak, ilke ve inkılaplarını yaşatma kararlılığını gösterme günüdür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, göstermiş olduğu kahramanlıklar ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Türk milletinin nezdinde büyük bir lider olmuştur. Gençlere emanet ettiği ve "En büyük eserim" dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni, ileri demokrasi anlayışı ile muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasını ve ilelebet yaşamasını sağlamak hepimizin görevi ve ortak sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 76. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha  saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.