Gençlik ve Spor Bakanlığımız  tarafından il genelinde faal olarak devam eden 53 kulübe Nakdi Yardım Töreni Valimiz Sayın Günay Özdemir'in katılımı ile İftar programında gerçekleşti.

Törende konuşma yapan Vali Günay Özdemir "Gençlerimizin ve ülkemizin geleceğini kurtarmak, hepimizin birlikte çalışmasıyla mümkün olacak. Kötü alışkanlıkları engellemek ve kötü alışkanlıklardan korunmak için sportif faaliyetlerin yoğun bir şekilde yapılması gerekiyor. Bu konuda Milli Eğitimimiz de kulüpler vasıtasıyla birçok alanda faaliyet göstermekte. Türkiye'de de bu anlamda önemli ulusal başarılar elde etmekteyiz. Özellikle okullarımız Türkiye'de, Balkanlarda ve dünyadaki birçok spor organizasyonunda ciddi başarılar elde ediyor. Bu konuda önemli destek veren amatör kulüplerimiz ve sivil toplum örgütlerine de teşekkür ediyorum." Dedi.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V.  Zekeriya Bayrak ‘’Gençliğe yapılan her yatırımın toplumların geleceğine yapıldığını belirtti. Bayrak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da amatör spor kulüplerine destek olduğunu kaydetti.

Program,  Vali Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından  kulüplere temsili şekilde hazırlanan 235 bin liralık nakdi yardım çekini kulüp temsilcilerine vermesiyle sona erdi.