Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı,  15-21 Mayıs Gençlik Haftası spor etkinlikleri  hafta boyu  çeşitli branşlarda yapılan turnuvalarla  ve etkinliklerle sona erdi.

Her sene 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlamalar eşliğinde gerçekleştirilen  Gençlik Haftası, İl Müdürlüğü Spor Salonlarında hafta içerisinde Futbol, Voleybol, Satranç, Basketbol, Tenis, Masa Tenisi, Atletizm, Bisiklet, Bilardo  gibi  çeşitli branşlarda yapılan müsabakaların ardından tamamlandı.

19 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından  Edirne Valisi Sayın Günay Özdemir in katılımı ile Saraçlar Caddesinde devam etti.

Saraçlar Caddesi spor sahasına dönüştürülerek trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi’nde, basketbol, voleybol, jimnastik, tenis, boks gibi çeşitli sporlarının yapıldığı alanlar oluşturuldu. Etkinlikler arasında, okey, langırt gibi oyunlar da yer alırken çeşitli spor dallarının tanıtımı ile çocuklar gençler gönüllerince bayramlarını kutladı. Gençlik konseri ile devam eden programda gençler unutulmaz anlar yaşadı.