PAŞAELİNDEN EFELER DİYARINA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

16.09.2021

Gençlik ve Spor Bakanlığı Edirne Gençlik Merkezi ve STK’ları iş birliğiyle “Paşaelinden Efeler Diyarına Gönül Köprüsü” projesi gerçekleştirilecektir.

Projede gençlere tarih bilinci katmak, yaşadıkları toplumu ve çevreyi tanıma olgusu oluşturma, gençleri öğrenmeye sevk ve teşvik etmek, gençlerde merak duygusunu arttırmak, araştırmaya, okumaya ve uzman kişilerden bilgi almaya yönelik eğilimler geliştirmek amaçlanmıştır.

Gezdikçe bilgi birikimi, iletişim gücü ve gönüllülük bilinci artan bir gençlik yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen bu proje kendini rahat ifade edebilen, özgüven sahibi, sosyal iletişim becerileri gelişmiş, gezip görerek öğrenen gençlerin varlığının sosyal barışa kardeşlik ve huzura hizmet edeceği bilinciyle uygulanacaktır. “Paşaelinden Efeler Diyarına Gönül Köprüsü” Projesinin bir diğer amacı güçlü yarınların oluşumunda gerçek katkıyı sağlayacak olan gençlere muhteşem bir medeniyet ve tarihin evlâtları olduğumuz gerçeğini anlatmaktır

Proje kapsamında 24-27 Eylül 2021 tarihleri arasında Aydın Efeler Kamp alanında kamp yapılarak, Aydın ve İzmir illerinin tarihi ve kültürel güzellikleri de gezilecektir. Projeye 12-29 yaş arasın kadın gençler başvuru yapabilmektedir. Başvurular şahsen gençlik Merkezine yapılacak olup, başvuru yapacak gençlerin Gençlik Merkezimize üye olması gerekmektedir. Proje son başvuru tarihi 21 Eylül 2021 tarihi saat: 17:00 olarak belirlenmiştir.

İLETİŞİM: 0284 225 03 23