2.EDİRNE KURULUŞLARARASI AÇIK İKİLİ TAKIM MASA TENİSİ DOSTLUK TURNUVASI 27-28 NİSAN DA YAPILACAK

06.03.2019

EDİRNE, KURUM VE KURULUŞLARARASI AÇIK İKİLİ TAKIM MASA TENİSİ DOSTLUK TURNUVASI YARIŞMA KURALLARI 
KURUM VE KURULUŞLARARASI AÇIK İKİLİ TAKIM MASA TENİSİ DOSTLUK TURNUVASININ İKİNCİSİ 27-28 NİSAN 2019 TARİHLERİNDE EDİRNE- MİMAR SİNAN KAPALI SPOR SALONUNDA YAPILACAKTIR. KURUM VE KURULUŞLARARASI İKİLİ TAKIM MASA TENİSİ DOSTLUK TURNUVASINA TÜM İLLERİMİZDEN VE KOMŞU ÜLKELERDEN İSTEYEN HER KURUM, KURULUŞ KATILABİLİR. BÜNYESİNDE ÇALIŞMAYAN, 18 YAŞINDAN BÜYÜK, İSTEDİĞİ SPORCUYU MİSAFİR OYUNCU OLARAK LİSTESİNE YAZIP OYNATABİLİR. 
TAKIM MÜSABAKALARINDA MAÇLAR ÖNCELİKLE KADIN VE ERKEKLERDE 4`LÜ GRUPLAR HALİNDE OYNANACAKTIR. 
ORGANİZASYON KOMİTESİ, KATILIMIN FAZLA OLDUĞU DURUMLARDA EK GRUPLAR OLUŞTURULABİLİR VEYA GRUPLARDAKİ TAKIM SAYISI ARTTIRILABİLİR, AZALTABİLİR.MAÇLAR, 5 SET ÜZERİNDEN OYNANACAKTIR. 3 SET ALAN SPORCU GALİP SAYILACAKTIR.
BÜTÜN MAÇLAR, 5 MAÇLIK (CORBİLLON KUPA SİSTEMİ, 4 TEK VE 1 ÇİFT) SİSTEME GÖRE OYNANACAKTIR. İLK 3 MAÇI KAZANAN TAKIM, GALİP GELECEK, KALAN MAÇLAR OYNANMAYACAKTIR. OYUN SIRASI; A İLE X, B İLE Y, ÇİFTLER, A İLE Y, B İLE Y ŞEKLİNDE OLACAKTIR.KADIN VE ERKEK TAKIM MÜSABAKALARINDA MAÇLAR, GRUPLARDAN ÇIKAN İLK İKİ TAKIMIN FİNAL SERİSİNDE ELEMİNASYON OYNAMASI ŞEKLİNDE YAPILACAKTIR.GRUP MAÇLARI SONUNDA PUANLARIN EŞİT OLMASI HALİNDE, TAKIMLARIN KENDİ ARALARINDA YAPTIĞI MAÇLARDAKİ AVERAJLARI DİKKATE ALINACAKTIR.DERECE YAPAN İLK 4 TAKIM VE SPORCULARINA TURNUVA SONUNDA EDİRNE GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ MASA TENİSİ İL TEMSİLCİĞİ TARAFINDAN, KUPA VE MADALYA VERİLECEKTİR.HER KURULUŞ TAKIMI, KADINLARDA VE ERKEKLERDE, EN AZ 2 EN FAZLA 3 OYUNCU İLE TEMSİL EDİLECEKTİR.BÜTÜN KURUM VE KURULUŞ TAKIM OYUNCULARI GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜKLERİNDEN ALINAN 2018-2019 SEZONUNA AİT TAKIM VEYA FERDİ LİSANSLARI İLE MÜSABAKALARA KATILACAKTIR. MÜSABAKA BAŞLAMADAN ÖNCE HER SPORCU LİSANSINI İBRAZ ETMEK VE AYRICA YAZILI OLARAK, SPOR YAPMAYA ENGEL HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNU OLMADIĞINA DAİR YAZILI BEYANDA BULUNMAK ZORUNDADIR.TAKIMLAR FEDERASYONUMUZUN 2018-2019 SEZONU FAALİYET KİTAPÇIĞINDA BELİRTİLEN KIYAFET YÖNETMELİĞİNE UYGUN OLARAK MÜSABAKALARA ÇIKACAKTIR. BEYAZ RENKLİ TİŞÖRT İLE KESİNLİKLE MAÇLARA ÇIKILMAYACAKTIR.TAKIMLAR TURNUVAYA KENDİ OLANAKLARI İLE KATILACAKTIR. TAKIMLARDAN TURNUVA KATILIM BEDELİ ALINMAYACAKTIR.MÜSABAKALARA KATILACAK OLAN KURULUŞLARIN EN GEÇ 25 NİSAN 2018 PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR AŞAĞIDA İRTİBAT BİLGİLERİ BULUNAN ORGANİZASYON KOMİTESİNE, TAKIM VE SPORCU İSİMLERİNİ YAZILI OLARAK BİLDİRMESİ GEREKMEKTEDİR.BU KURALLARDA BELİRTİLMEYEN DİĞER TÜM HUSUSLARDA TMTF MÜSABAKA YÖNETMELİĞİ GEÇERLİ OLUP HER TÜRLÜ KARAR ALMAYA ORGANİZASYON KOMİTESİ YETKİLİDİR.


 
 Kuruluşlararası Açık İkili Takım Masa Tenisi Dostluk Turnuvası, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından, İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Kulübü Derneği ile birlikte Edirne bölgesi civarında Masa Tenisi sporunu yaymak, tanıtmak, Kurum ve Kuruluşlar arasında sosyal dayanışma ve kaynaşmaya hizmet etmek, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu nun İki Milyon Kişiye Masa Tenisi Oynatıyoruz projesine katkıda bulunmak amacı ile düzenlenmiştir. 27-28 Nisan 2019 tarihlerinde Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan turnuvaya tüm illerimizin ve komşu ülkelerin takımları katılabilecektir.Katılımcılar ulaşım dahil her türlü giderlerini kendileri karşılayacaktır. İlgili tarihlerde Edirne de aynı zamanda Bando-Ciğer festivali yapılacak olması nedeniyle tüm otellerde önemli oranda doluluk yaşanmaktadır. Masa Tenisi kafilesi için sınırlı sayıda yer ayırtılmış olup konaklama ile ilgili Şener FİLİZ den bilgi alınabilir.
Turnuva kuralları www.ikmsk.org web sayfasında yayınlanmıştır. 
Bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Organizasyon Komitesi ile görüşülebilir. 
ORGANİZASYON KOMİTESİ: 

PAKİZE UZ : (EDİRNE MASA TENİSİ İL TEMSİLCİSİ) 
CEP TEL : 0538 4077017 
E-MAİL : uzpakize@gmail.com 

ŞENER FİLİZ : ( TMTF KURULUŞLAR KURULU BAŞKANI) 
CEP TEL : 0542 6738990 – 0542 2160948 
E-MAİL : sener.filiz@hotmail.com 

MURAT ERİŞ : (KOCAELİ KURULUŞLARI MASA TENİSİ SPOR DERNEĞİ BAŞKANI) 
CEP TEL : 0533 3593940 
E-MAİL : murat.eris@alsim.alarko.com.tr